Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Kiderült, milyen állapotban van Mbappé a Real Madridnál

Mbappé várhatóan játszani fog az Atalanta elleni Szuperkupa mérkőzésen, amit szerda este rendeznek meg Varsóban.

...svg content...Fotó: EPA/Leszek Szymanski
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zajlanak az események a Real Madrid háza táján, Camavinga sérülése több mint aggasztó, aki az utolsó edzésen esett össze. Komoly térdfájdalmai voltak, és hamarosan megtudhatjuk, mennyi kihagyás várhat rá.

Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője tisztázta, hiába a pletykák, az állítólagos 1 milliárd eurós ajánlat V. Junior részére a szaúdi bajnokságból, nem engedik el a brazilt, és ő sem akar távozni. Legalábbis ez a hivatalos állásfoglalás az ügyben, de az Al Ahli nem hagyja annyiban, mivel úgy tudják, felkeltették a világsztár érdeklődését. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ami pedig Mbappét illeti, Ancelotti nagyon elégedett a munkájával, és mint az a róla készült felvételeken is látszott, már fel is vette a spanyolok ritmusát. Sorra lövi a gólokat az edzéseken, gyors éles, és minden eddiginél motiváltabb.

Mbappé jó formában van

„Kylian jól szállt be, mint a többi játékos, akiknek nem volt sok idejük edzeni. Jó formában érkezett meg, jól alkalmazkodik. Nyilván mindenki játszhat holnap, akik itt vannak.” – mondta a kedd esti sajtóeseményen Ancelotti a nagy mérkőzés előtt.

„Nagyon egészséges itt az atmoszféra. Ez a játékosokon múlik, akik itt voltak, mint például Dani, Nacho és Modric. Nincsenek hercegek és királyok, csak különböző kvalitással rendelkező játékosok, akik a tulajdonságaikat a csapat javára használták fel.” – idézte az edzőt az ESPN a sajtóeseményről.

Federico Valverde szintén jó véleménnyel van Mbappéról, aki rendkívül gyorsan illeszkedett be Madridban. „Edzettem már pár alkalommal Mbappéval. Tudjuk, hogy milyen klasszis, a világ egyik legjobbja. Motiváltnak tűnik, és az biztos, hogy nyomot fog hagyni ebben a klubban.”