Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Fontos bejelentést tett a Real Madrid Vinícius Júniorról az 1 milliárd eurós ajánlat után

Hiába a szaúdiak álomajánlata, Vinícius Júnior nem megy sehova, legalábbis a Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti szerint.

...svg content...Fotó: EPA/KENA BETANCUR
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vinícius Júniort 1 milliárd eurós fizetéssel csábítja az Al Ahli a szaúdi ligából, ami a hírek szerint igencsak felkeltette az érdeklődését. Többek között arról pletykálnak, hogy a közel-keleti klub a napokban hivatalos ajánlatot tehet a Madridnak a brazilért.

A Real Madrid viszont hallani sem akar erről, és készek módosítani Vinícius Júnior aktuális szerződésén, hogy biztosan maradjon. Ez magasabb fizetést jelenthet számára, bár az évi 200 millió eurós összeggel ők sem tudnak, és nem is akarnak versenyezni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Egyáltalán nincs semmi! Csak találgatások vannak az átigazolási piacon, ami augusztus 31-én zárul. Szimpla találgatások ezek, semmi több.” – fogalmazott Ancelotti a Szuperkupa előtti sajtóeseményen, miközben az esti edzésen súlyos sérülést szenvedhetett az egyik sztárjátékos, aki emiatt nem léphet pályára Varsóban.

„Természetesen a spekuláció nincs hatással Viníciusra. Itt van, és itt is akar lenni. Minden tőle telhetőt meg akart enni, és segíteni a Real Madridnak.” Ancelotti nem aggódik a szaúdiak miatt, még akkor sem, ha Ronaldo, Benzema és többek között Neymar is a Közel-Keletre szerződött.

Ahogyan ő fogalmazott, egyáltalán nem veszélyeztetik a Real Madrid projektjét. „Nem, egyáltalán nem. Megvan a saját projektünk, és ennek megfelelően folytatjuk. Kiváló kvalitással rendelkező csapatunk van. Fontos játékosokat vesztettünk el, míg mások érkeztek, akiknek alkalmazkodniuk kell. Dolgoznunk kell a légkör fenntartásán és az elkötelezettségen, ami az elmúlt évben kulcsfontosságúnak bizonyult.” – idézte az olaszt az ESPN.