Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

A Ferencváros edzője elmondta, miért estek ki a Bajnokok Ligájából

Pascal Jansen elmondta, mi volt a fő oka annak, hogy végül ideje korán búcsúztak a Bajnokok Ligájából.

...svg content...Fotó: Alekszandar Pesic, a Ferencváros (k), valamint Joel Andersson (j) és Mads Bech Sorensen (b), a Midtjylland játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében, a Ferencvárosi TC - Midtjylland (dán) visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. augusztus 13-án. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Ferencváros már nem tagja a Bajnokok Ligája selejtezőjének, miután a dán ellenfelük 3-1-es összesítéssel továbbjutott. A párharc idegenben ment el, ahol 2-0-ra kapott ki a Fradi, pedig megvoltak a helyzeteik, akárcsak Budapesten.

Jól kezdődött a mérkőzés, hamar betalált a Fradi, és utána is ott voltak a helyzetek, de hiába. A kihagyott lehetőségek sokba kerültek, és onnan már nem lehetett visszaút, búcsúzott a csapat a Bajnokok Ligája küzdelmeitől. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„A fiúk megmutatták, hogy a nemzetközi porondon is tudnak koncentráltan és magabiztosan játszani. A dániai és a budapesti mérkőzésen is jobban játszottunk az első félidőben az ellenfelünknél, kontrolláltuk a találkozót.” – fogalmazott Pascal Jansen, a Fradi edzője.

Jansen tudta jól, egy kis hiba is végzetes lehet, és mint azt láthattuk, pontosan ez történt. Mindez megbosszulta magát, ugyanakkor a Fradi nem omolhat össze, még akkor sem, ha ez most nagyon fájó, hiszen adott volt a lehetőség a fordításra.

„Ahogy az első meccs után, most is azt mondtam a játékosaimnak, hogy akár egy kis hiba is végzetes lehet. Ma is ez történt. Ahhoz, hogy továbbjuss a következő körbe, gólokat kell szerezned. Elég lehetőséget dolgoztunk ki, de nem tudtuk ezeket gólokra váltan. Nemzetközi szinten nem egyszerű annyira kontrollálni a mérkőzéseket, amennyire szeretnénk. Azon dolgozunk, hogy ezen a téren is fejlődjünk.” – idézte a fradi.hu.