Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Kiderült, melyik konditerembe jár Magyar Péter, aki kész randizgatni

Magyar Péter újabb és újabb lazább, bulvárosabb jellegű kérdésekre válaszolt, mialatt Orbán Viktor miniszterelnök is szóba került.

...svg content...Fotó: Facebook/Magyar Péter
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A legújabb kérdezz-felelek videóját azzal kezdte, ha ő lenne a miniszterelnök, biztosan nem vezetné be a sorkatonaságot. Szerinte ez Kövér László terve a Fidesztől, neki nincsenek ehhez hasonló tervei a jövőre nézve.

Ezután egy lényegesen lazább kérdésre válaszolt, és elárulta, három serpenyővel egyszerre dobálja a palacsintát. Még arra a kérdésre is válaszolt, melyik konditerembe jár, ahol ugyancsak szoktak tőle fotókat kérni. „Mom-sport, havonta egyszer.” – fogalmazott a rövid válaszában a Tisza Párt vezetője. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Hat tényleg rád írnék, tényleg eljönnél velem randizni?” – jött az újabb bulvárosabb jellegű kérdés a TikTok oldalán. „Próbáljuk ki.” Sőt, még Orbán Viktor is szóba került, megkérdezvén tőle, szerinte mikor meg nyugdíjba a miniszterelnök. „Hát ha elküldjük közösen, legkésőbb 645 nap múlva.”

„Van tetkód?” Megtudhattuk, nincs jelenleg tetoválása Magyar Péternek, és nem is tervezi, hogy legyen. „Nincs, és nem is lesz.” -fogalmazott röviden és határozottan a kérdésre, amikből valószínűleg lesz még pár.

@magyarpeterofficial Peti szerint 9. rész ✌️ Like + megosztás, ha tetszett! Köszi😉 #magyarpeter #tisza #fy #foryou #tiszapárt #talpramagyarok #kerdezzfelelek #petifelel #magyarpéter #foryoupage ♬ eredeti hang – magyarpeterofficial – the MAN

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.