Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,721 $

21 hónap börtönbüntetésre ítéltek egy volt diákot zsidók elleni fenyegetésért

Súlyos ítéletet róttak ki a Cornell Egyetem korábbi hallgatójára, akit 21 hónap börtönbüntetésre ítéltek zsidók elleni fenyegetésért.

...svg content...Fotó: Unsplash/Syarafina Yusof
Észak-Amerika

Szabó Kata

Szerkesztő

Az ítéletet hétfőn mondták ki, de a volt egyetemi hallgató már áprilisban bűnösnek vallotta magát, ami megkönnyítette az ítélethozatalt. A Cornell Egyetem egykori hallgatójáról van szó, aki online formában fenyegette meg a zsidó közösséget.

Halált és erőszakot hirdetett a zsidó diákok ellen az egyetemen, ami után rendőrségi eljárás indult vele szemben. A 22 éves Patrick Dai ellen még tavaly emeltek vádat, akinek 21 hónapon át biztosan a börtön lesz az otthona, majd ezt követően három éven át felügyelet mellett élheti tovább az életét szabadlábon – tudhattuk meg a Reuterstől. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Az ügyet olyan komolyan vették, hogy azt az Igazságügy Minisztérium vette kezébe, és az FBI szintén részese volt a nyomozásnak. Miután az USA-ban több támadás is érte a zsidó közösségeket, a súlyos ítélet sem maradhatott el.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Ferencváros váratlanul kikapott a Paks otthonában, méghozzá 3-1-re, ami különösen nem volt benne a pakliban.

Lewandowski mesterhármassal válaszolt a Real Madridnak a Barcelona meccsén

Lewandowski mesterhármast szerzett a Barcelona legutóbbi mérkőzésén, így ismét 3 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt.