Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,08 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
62,906 $

Videón Mbappé újabb parádés gólja a Real Madrid színeiben (videó)

Sorra lövi a szebbnél szebb gólokat Mbappé a Real Madridnál, akit ennyire élesnek még nem lehetett látni a pályafutása alatt.

...svg content...Fotó: EPA/Chema Moya
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zajlanak az események a Real Madrid háza táján, ahol most épp V. Juniort igyekeznek megtartani, ami lehetséges, mégsem lesz olyan egyszerű. Nem lesz olyan egyszerű, mert felfoghatatlanul sok pénzt ajánlottak a brazilnak, aki a pletykák szerint mégsem mondott egyértelmű nemet az összegre.

Történelmi pillanat lenne V. Junior korai távozása, ami egyértelműen a pénzhez lenne köthető, és bizonyítaná, még egy ekkora világsztárt is el lehet vinni a szaúdi bajnokságba. Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy Modric például a kora miatt rég ott a Közel-Keleten játszhatna horribilis pénzekért, de neki fontosabb a Real Madrid, és kategorikusan kizárta ezt az opciót. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Mbappé közben sorra lövi a gólokat, egyelőre csak az edzéseken, viszont ez is jó előjel. Ancelotti nagy igazolása kiváló formában van, és minden jel arra mutat, hogy hamar megszerezheti az első gólját egy éles mérkőzésen. Alább megint egy olyan jelenetet láthatunk, ami bizakodásra adhat okot a madridi szurkolók számára.