Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

1 milliárd eurós fizetést kínálnak a Real Madrid brazil világsztárjának

Pályafutása eddigi legnagyobb ajánlata futott be Vinícius Júniorhoz, aki továbbra is a Real Madrid játékosa.

...svg content...Fotó: Vinicius Junior, a Real Madrid játékosa, miután megszerezte a találkozó első gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első, Real Madrid-Manchester City mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2023. május 9-én. MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madridnál enyhe túlzással jelenleg minden Mbappéról szól, és ez egy ideig még így lesz, akkor is, ha rossz teljesítményt nyújtana. Sorra lövi a nagyobbnál nagyobb gólokat az edzéseken, és hamarosan éles körülmények között is pályára léphet.

Már azt is tudhatjuk, hogy Ancelotti a franciát jelölte ki első számú szabad rúgónak, addig a büntetőket nem ő, hanem Vinícius Júnior végezheti el, ha pályán van. Ez nyilván furcsa lesz számára, mert a PSG-nél ahhoz szokott hozzá, hogy mindenben ő lehetett a kivételezett. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Többek között azt is érdekes lesz látni, milyen hatással van Vinícius Júniorra Mbappé érkezése. Egyelőre erre senki nem tudja a választ, az első pár mérkőzés viszont már beszédes lehet. Az is az, hogy a brazilért kész hatalmas összeget fizetni a szaúdi liga, ahol nem számít a pénz.

Fotó: EPA/KENA BETANCUR

Az Al Ahli kvázi minden pénzt megadna azért, hogy a brazil csatlakozzon hozzájuk, ugyanakkor a Real Madrid és a játékos is nemet mondott erre. A valaha volt legnagyobb fizetésajánlatát tették le az asztalra a szaúdiak, akik 5 év alatt körülbelül 1 milliárd eurót fizetnének a játékosnak. A hírről a The Madrid Zone számolt Josef Felix Diazra hivatkozva, aki igen jól értesült szakember.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.