Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,149 $

Szoboszlai Dominik a Nike tökéletes reklámarca (fotók)

Idővel sok millió eurós szerződéseket is köthet Szoboszlai Dominik a világmárkákkal, gyakorlatilag csak rajta múlik, de eddig szépen halad előre.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik népszerűsége minden eddiginél nagyobb, nemzetközi szinten is. Jó volt látni azt, hogy milyen szinten rajongtak érte az Egyesült Államokban, ami nagy szó, hiszen az egy teljesen más közönség és piac.

Dominik fiatal, jóképű, trendi, a világ egyik legnagyobb klubjának meghatározó játékosa. Folytassuk még? Elég egyértelmű a kép, és van egy olyan érzésünk, hogy Slot irányítása alatt még inkább ki fog tudni teljesedni, függetlenül attól, hogy Klopp egy legenda. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Szoboszlai minden generáció számára példakép, és idehaza is egyre több mezt látunk a nevével. Gyakorlatilag nem telik el úgy nap, hogy ne látnánk egy szoboszlais mezt, és ennek mindig nagyon örülünk, reméljük, Dom olvassa ezeket a sorokat, mert igazán büszke lehet.

A Liverpool ásza nemrég egy újabb fotózáson vett részt, ezúttal a Nike új kollekciója miatt. Az sem véletlen, hogy vele mutatják be az új darabokat, miután rengeteg mezt adnak el a nevével, ami hatással van a többi termékre.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.