Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,04 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
63,244 $

Gyurcsány Ferenc szerint ocsmány, amit Magyar Péter művel, a szigetes buli is szóba került

Magyar Péter rendre arról beszél, hogy a DK a Fidesznek dolgozik, és ez láthatóan nem tetszik Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnöknek.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt EP-listavezetõje nyilatkozik a sajtónak, miután leadta szavazatát az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a XII. kerületi Hegyvidéki Mesevár Óvodában 2024. június 9-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

A Tisza Párt pillanatok alatt vette át az uralmat a baloldalon, és kvázi az egyetlen nagyobb párttá nőtte ki magát a Fidesz mellett, többek között a DK kárára, akiktől rengeteg szavazót csent el Magyar Péter, és a 2026-o s választásokig még többet vinne magával, ez sem titkolja igazán.

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára igazán nem váltott taktikát a párton belül, legalábbis nem érezni hasonlót. Sorsdöntő lehet számukra a 2026-os országgyűlési választás, ami ha szintén bukással ér véget számukra, mint az idei, és alig marad pár százalékuk, lehetséges, fel kel tenniük maguknak a kérdést, van-e értelme folytatni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez csak akkor fog kiderülni, ugyanakkor tény, nincsenek könnyű helyzetben, miközben Magyar Péter egyre többször és egyre erőteljesebben hangsúlyozza a Fidesz és a DK állítólagos együttműködését. Csak a „Kék Fidesznek” hívja Gyurcsány pártját, akit láthatóan ezzel igencsak ki lehet ugrasztani a bokrok mögül.

Gyurcsánynak elege van Magyarból

„Elképesztő vastag bőr lehet a Magyar pártelnök arcán. Úgy kékfideszesezik, szégyenérzet nélkül, mintha nem tudná, hogy hazudik.” – írta a legújabb reagáló posztjában a volt kormányfő, akinek láthatóan már nagyon elege van Varga Judit volt férjéből lett politikusból, hiába a nagy támogatottsága.

„Tegyük fel a kérdést: ki volt a Fidesz ágyasa vagy két évtizedig, ő vagy mi? Ki hívta tárgyalásra a Fidesz budapesti vezetőjét, ő vagy mi? Ki mulatott az elmúlt napokban is a Sziget VIP-ben Orbán NER-es barátaival, ő vagy mi?” – tette fel a kérdést.

Szerinte tisztességtelen és ocsmány, amit Magyar Péter művel, hozzátéve, hazudik, gyanúsít, vádol, mószerol, mint a vízfolyás. „Istentelenül tisztességtelen, ocsmány, amit ez a fickó művel: hazudik, gyanúsít, vádol, mószerol, mint a vízfolyás. Nélküle is sok szemétség volt itt, vele, egészen pontosan azzal, amit tesz, a szemétkupac is nőtt. A magyar megújulás fényes dicsőségére!.”