Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Ilyen látványos ruhában bulizott Tolvai Reni a Szigeten (videó)

Természetesen Tolvai Reni is megadta a módját a bulinak, nagyon vonzó volt Sam Smith koncertjén vasárnap a Szigeten.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sam Smith nagy bulit csinált vasárnap a Szigeten a maga megosztó személyiségével. Egyeseknek sok volt, amit művelt a színpadon, mások pedig erre vártak, de egy biztos, még mindig nagy hangja van és nagy a nagy show-körülötte.

Nem kért világ fénytechnikát, és a díszlet sem változott, leginkább a hangjára és arra koncentrált, hogy szórakoztassa a közönséget, néhol erősen polgárpukkasztó módon. Aki kicsit ismeri őt, az pontosan tudta, hogy valami hasonlóra lehet számítani. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Óriási volt a tömeg a vasárnapi koncerten, számos sztár örülnek hasonlónak, és nemcsak hazai szinten. Az itthoni hírességek sem fogták vissza magukat, Tolvai Reni például az egyik legvonzóbb volt a Szigeten.

Szóval minden a helyén volt Reni partiszettjét illetően, igazi álomnőnek tartják, akinek továbbra is keveset tudni a magánéletéről. Amiben biztosak lehetünk, élete formájában van, és a Szigeten is a legjobb nők között érezhette magát.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.