Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Mind a 62 áldozatot megtalálták a Brazíliában lezuhant utasszállító körül, gyerek is volt a gépen

A brazil hatóságok az összes holttestet megtalálták a lakónegyedben lezuhant utasszállító repülőgép körül.

...svg content...Fotó: EPA/Isaac Fontana
Dél-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint arról korábban beszámoltunk, repülőgép-szerencsétlenség történt Brazíliában, melynek körülményei egyelőre csak részben ismertek. Egyre több információ lát napvilágot a légi-katasztrófáról, és az is kiderült, többen csak annak köszönhetik az életüket, hogy lekésték a járatot.

A brazil hatóságok időközben az összes holttestet megtalálták, és az áldozatok hozzátartozói már Sao Paulóban vannak, hogy DNS-mintákat vegyenek tőlük az emberi maradványok azonosításához, miután a gép gyakorlatilag teljesen megsemmisült és kiégett. Soron kívül Filmforgatás lesz hétvégén a Keleti pályaudvaron

Kisebb csoda, hogy a lakónegyedben senki sem vesztette életét, noha a gép lakóházak közé zuhant. A kormány szerint 34 férfi és 28 nő holtteste volt a roncsok között, akik valószínűleg azonnal meghaltak a becsapódáskor.

A halálos áldozatok között négy kettős állampolgárságú személyt találtak – három venezuelai és egy portugál nőt. A venezuelaiak családtagok voltak egy négyéves kisfiúval, az édesanyjával és a nagymamájával. A Sky News a Globo News cikkére hivatkozva írja azt, hogy a fiú kutyája szintén a repülőn volt a tragédia idején.

Röviddel a halálos baleset után megtalálták a gép fekete dobozát, ami hangfelvételeket és repülési adatokat tartalmaz. Jelenleg ezeket is elemzik a szakemberek, hogy megtudják, pontosan mi történhetett a tragikus pillanatok előtt. Továbbra is a lehetséges okok között szerepel a jegesedés, de erre csak később kaphatunk választ.

Összefüggést találhattak az alkoholfogyasztás és az IQ között, íme a részletek

Érdekes megállapításokat tettek egy, a témával foglalkozó kutatás során.