Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Hihetetlen gólpasszt adott a Diósgyőr játékosa a Ferencváros sztárjának (videó)

Ebben a „gólpasszban” gyakorlatilag minden benne volt, számos gól lőhetett volna a Ferencváros a Diósgyőrnek, akik megúszták kettővel.

...svg content...Fotó: Fortune Bassey (b), a Ferencváros és Marco Lund (j), a Diósgyõr játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában játszott Diósgyõri VTK - Ferencvárosi TC mérkõzésen a Diósgyõri Stadionban 2024. augusztus 10-én. MTI/Vajda János
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros megint hozta a mérkőzését az NB1-ben, és két lejátszott meccset követően 6 ponttal vannak az élmezőnyben, és ugyan messze még a vége, vannak biztató jelek.

Ne feledjük, Varga Barnabás továbbra sem lépett pályára, vele sokat fog erősödni a támadójáték. A Diósgyőr ellen nélküle is rengeteget támadt a Fradi, bár számos helyzet maradt ki, amin még mindenképpen dolgozniuk kell a folytatásban. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ami pedig a Diósgyőrt illeti, mindössze egyszer találtak kaput, ugyanakkor az legalább veszélyes volt. Ezen kívül a Ferencváros dominált, az összefoglaló videóban is jól látni a különbséget, de ami a második gól előtt történt, az inkább volt komikus. Még az ág is húzta a diósgyőrieket, gólpasszt adtak a Fradinak, méghozzá látványos módon.