Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
61,974 $

Ilyen trendin érkezett meg a Liverpool edzésére Szoboszlai Dominik (fotóval)

Szoboszlai Dominik a lazább viseleteket szereti, a bő ruhák azok, amikben igazán jól érezheti magát.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik ünnepli a csapat győzelmét a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzés után a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik stílusa is sokat változott az évek alatt, és mint minden fiatal játékos, nagy figyelmet fordít a divatra, a trendekre. A futballisták sokszor egészen másképpen öltözködnek, sokkal inkább megengedőbbek magukkal szemben.

Ennek nem egyszer reklámértéke is van, amiért nem kevés pénzt kapnak cserébe. Rengeteg múlik a részleteken, hogy igazán igényes legyen egy szett, és szerencsére Szoboszlai kapcsán emiatt sem kell aggódnunk, mert rendben van a stílusa. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Aki figyelemmel kíséri Domiik pályafutását, illetve magánéletét, az láthatja, hogy a bő ruhák a kedvencei. Nem híve a nagyon feszülős dolgoknak, és talán azok nem is állnának úgy rajta, mint amiket mostanában hord, szóval abszolúte ütős szetteket visel.

Egy ideje visszatért az USA-ból, a Liverpool amerikai túrájáról, ahol meggyőző teljesítményt nyújtott, és minden bizonnyal Arne Slot alapembere lesz. Dominik nagyon szereti az angliai klubját, a csapattársait, és legutóbb is megadta a módját a megérkezésének.