Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Magabiztos győzelemmel olimpiai negyeddöntős Ligeti Dániel birkózó

Ligeti Dániel nem kérdezett, büntetett, igen magabiztosan szerezte meg a győzelmet, és ott van a negyeddöntőben Párizsban az olimpián.

...svg content...Fotó: Ligeti Dániel (piros) és a nigériai Ashton Adeyemi Mutuwa a férfi szabadfogású birkózók 125 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntőjében a 2024-es párizsi nyári olimpián a párizsi Mars-mező Arénában 2024. augusztus 9-én. A magyar versenyző technikai tussal győzött és bejutott a negyeddöntőbe. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A szabadfogású birkózók 125 kilogrammos súlycsoportjában szereplő Ligeti Dániel magabiztosan, egészen könnyedén jutott tovább a negyeddöntőbe. Nigériai riválisa nem tudott vele mit kezdeni, nemigazán találta rajta a fogást.

Ligeti Dániel egy igazi olimpiai veterán, akinek ez már a harmadik ötkarikás játéka. A szombathelyi olimpikon az Afrika-bajnoki ezüstérmes nigériai Ashton Adeyemi Mutuwa ellen lépett szőnyegre, végül 11-0-val küldte haza ellenfelét. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Liner/MTI

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.