Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Közösségi oldalán fakadt ki a női kardcsapat tagja, rengeteg gyűlöletet kapott

Mint írta, elszomorítja ez az egész, és időbe telik majd, mire sikerül feldolgoznia.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A párizsi olimpia vívóversenyein női kardcsapatunk (Márton Anna, Szűcs Luca, Pusztai Liza, Battai Sugár) az előző két világbajnokság aranyérmeseként lépett pástra, nagy esélyesnek számított. Ám múlt szombaton csak a hatodik helyen végzett, a negyeddöntőben a Japán elleni 45-37-es vereség pedig alapvetően azért következett be, mert az ötödik asszóban Pusztai Liza beleszaladt egy 9-0-s vereségbe – emlékeztet a Magyar Nemzet.

Pusztai Liza most az Instagramon vallotta be, hogy a vereség óta rengeteg gyűlöletet kapott, mindez pedig hogyan érintette. Mint fogalmazott, elszomorítja ez az egész, és időbe telik majd, mire sikerül feldolgoznia. Egyúttal kiemelte, nyerni ment az olimpiára, ezáltal csalódottá tette a vereség. De úgy érzi, tanulni fog mindabból, ami az utóbbi időben vele történt, hogy a későbbiekben még erősebbé váljon. A fiatal nő egészen pontosan úgy fogalmazott: Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„A párizsi olimpiáról… Sokat gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam-e de végül úgy döntöttem, hogy jobb ha kiadom magamból. Természetesen nyerni mentem, ez sajnos pont most nem sikerült, nyilvánvaló, hogy csalódottan távoztam a második olimpiámról. Úgy érzem a rengeteg munkát beleraktam, a páston mindent megtettem, de sajnos ilyen a sport, nem mindig jön ki a lépés. Elszomorít a rengeteg gyűlölet ami egyes emberekben lakozik, ezt még idő lesz feldolgoznom”.

Végül köszönetet mondott mindazoknak, akik ebben az időszakban is mellette állnak, támogatják és szeretik. „Ebből is tanulni fogok, hogy legközelebb még erősebben térhessek vissza” – emelte ki az Instagram-bejegyzésében Pusztai Liza. A kommentek között csapattársa, Márton Anna hozzászólása is feltűnt, amelyben az iránta érzett szeretetének adott hangot. Minden bizonnyal együttérez vele, s így akarta tudatni, hogy mellette áll.

Liza mellett sajnálatos mód sokan Hámori Lucát sem kímélték, amely által az ökölvívó úgy érezte, ő volt az, aki „ellenségnek számított”. Mint mondta, amikor az Iman Helif elleni meccs előtt bevonult a ringbe, az egész csarnok kifütyülte, de szerencsére ezt ki tudta zárni. Egyúttal arra is kitért, hogy az olimpiai döntőben még szurkolni is fog Iman Helifnek, mert ha az algériai megnyerné az olimpiát, akkor elmondhatná, hogy csak a győztestől kapott ki.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.