Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Újabb botrány, kokainvásárlás miatt csaptak le egy olimpiai versenyzőre

Sajtóértesülések szerint már azt is tudni lehet, kiről van szó. A férfi állítólag őrizetben van, de nem emeltek még ellene vádat.

...svg content...Fotó: Pixabay
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A beszámoló szerint kokainvásárlás miatt őrizetbe vettek egy ausztrál gyeplabdázót a párizsi olimpián. A francia ügyészség tájékoztatása alapján a kedden éjszaka, a Montmartre közelében lezajlott akcióban a 17 éves drogkereskedőt is előállították. A Telex az MTI-re hivatkozva azt írja, az Ausztrál Olimpiai Bizottság megerősítette a letartóztatást, és közölték, hogy vizsgálják az esetet. Ám az érintett sportoló személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra.

Mindemellett azt sem tudni, hogy a férfi- vagy a női csapatban szerepelt-e. Ugyanakkor hozzáfűzik: sajtóértesülések szerint a férfi válogatott 28 éves tagjáról, Thomas Craigről van szó. A Guardian úgy tudja, Craig őrizetben van, de nem emeltek még ellene vádat. A párizsi ügyészség megerősítette a Guardiannek, hogy a rendőrök kedd este a város IX. kerületében szemtanúi voltak egy kokainügyletnek, ami után letartóztattak két férfit – teszik hozzá. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A párizsi olimpiával kapcsolatos botrányokról már több cikkünkben beszámoltunk, legutóbb például arról, hogy az olimpiai faluban lévő rossz körülmények miatt a parkban aludt a friss aranyérmes. Mint kiderült, Thomas Ceccon volt az, aki egy fa alatt leterített törölközőn tért nyugovóra, s az eset kapcsán azt mondta, még ott is jobb volt aludni, mint az olimpiai falu kartonágyán. Ceccon egyébként már korábban is panaszkodott az ottani körülményekre.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.