Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,31 Ft
Euró
396,98 Ft
Font
475,27 Ft
Bitcoin
66,036 $

2-0-ról állt fel a Barcelona az AC Milan ellen, mégis kikaptak (videó)

Egy meglehetősen fordulatos, izgalmas és látványos mérkőzést vívott egymással a Barcelona és az AC Milan.

...svg content...Fotó: EPA/SHAWN THEW
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az idei felkészülési szezonban különösen sok sztárcsapat lépett pályára az Egyesült Államokban. Szoboszlai Dominik is az USA-ban hangolt az új idényre, még gólt is szerzett a Betis ellen, de később megint felhívta magára a figyelmet, addig a Manchester United elleni mérkőzésen fáradtság miatt nem lendülhetett akcióba.

A Barcelona és a Real Madrid egyszerre játszotta a meccsét a világ másik felén kedd este. Mint arról korábban beszámoltunk, a madridiak legyőzték a Chelsea-t, addig a katalánok ellenfele az olasz AC Milan volt, akik nemrég vereséget mértek a madridiakra. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

A Barca játékosai sem unatkoztak, egy nagyon élvezetes meccset játszottak az olaszokkal, akik ezúttal is jól kezdtek. Olyannyira jól kezdték a mérkőzést, hogy már a 10. percben vezetéshez jutottak Jovic góljával, ami kissé megzavarta a spanyolokat.

Sőt, nem sokkal később, a 15. percben Pulisic találatával már 2-0-ra vezettek. Nem esett kétségbe a Barcelona, gyorsan válaszoltak, amikor a 22. percben a veterán Lewandowski szépített, amivel visszajöttek a meccsbe.

A második góljukat is a lengyel gyűjtötte be az 58. percben, és mivel nem jutottak dőlőre, több gól nem esett a meccsen, jöhettek a büntetőrúgások. Ez is izgalmas párharcot hozott, melynek a végén 4-3-ra nyert az AC Milan. A Barca legközelebb hétfőn játszik újra a Joan Gamper-kupán a Monaco ellen, majd a hétvégén már a Valencia otthonában teszik ezt meg a spanyol liga első fordulójában.

Megmenekülhet a lepusztult óriásteleszkóp, ami egy James Bond filmben is szerepelt

Dollármilliókból próbálják meg fenntartani, ami így sem lesz könnyű feladat.