Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,866 $

Ezekkel a gólokkal győzte le a Real Madrid a Chelsea-t (videó)

Nagy rangadót rendeztek az Egyesült Államokban, melynek ideje alatt a Real Madrid és a Chelesa csapott össze egymással.

...svg content...Fotó: EPA/KENA BETANCUR
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid két vereséggel kezdte meg a felkészülési szezonját. Először az AC Milan ellen kaptak ki, annak ellenére, hogy Ancelotti egy igen erős kezdőcsapatot küldött fel a pályára, ugyanakkor nem aggódott az eredmény miatt.

A Barcelona elleni vereség már fájóbb lehetett a szurkolók számára, ugyanakkor az olasz edző, aki kissié megharagudott Bellinghamre, még ekkor sem esett pánikba. Mbappé és a többiek csak most fognak csatlakozni a kerethez, így egy teljesen más csapat léphet pályára a szezonban. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Legutóbb a Chelsea ellen játszott a királyi gárda az amerikai túráján. Egyértelműen a Real Madrid volt az aktívabb, 14 lövést eresztett meg, addig a Chelsea csak 9-et. Igaz, a kaput eltalált lövések száma mindössze három volt mindkét oldalon, de ettől függetlenül egy élvezetes meccset láthattak a nézők.

Vázquez kezdte meg a gólgyártást a 19. percben, majd nem egész 10 perccel később Díaz köszönt be. Noha az első félidő vége előtt Madueke szépített, több gól már nem esett a találkozón, így maradt a 2-1-es végeredmény. A madridiak legközelebb már éles körülmények között játszanak az Atalanta ellen a Szuperkupa meccsen, várhatóan Mbappéval a kezdőben.