Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,86 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
63,034 $

Mbappé lesz az „új Beckham” a Real Madridnál

Carlos Ancelotti fontos döntést hozott a szabadrúgások elvégzése kapcsán is a Real Madridnál az új szezon előtt.

...svg content...Fotó: EPA/Chema Moya
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az AC Milan ellen vereséggel nyitotta a felkészülést a Real Madrid, majd a Barcelona ellen sem tudtak nyerni. Sokan máris megkongatták a vészharangokat, ugyanakkor ezek egyelőre csak felkészülési mérkőzések, ráadásul Mbappé, Bellingham és a többiek csak most térnek vissza.

Időközben kiderült, a büntetőket nem Mbappé fogja elvégezni, ami talán furcsa lesz számára, mert a PSG-nél gyakorlatilag minden körülötte forgott. V. Junior kapja meg erre a lehetőséget, és ha pályán van, neki kell rúgnia a büntetőket. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A szabadrúgásoknál más a helyzet, Ancelotti úgy döntött, Mbappét nevezi ki az első rúgónak, amiről a The Madrid Zone számolt be a Marca nyomán. Alaba általában remekül rúgja a szabadot ballal, de mivel még mindig sérült, vele nem lehet számolni.

Valverde és Bellingham viszont egészséges, ők aktív opciók, de az első rúgó a francia klasszis lesz, ami újabb lehetőséget jelent majd számára ahhoz, hogy még több gólt szerezzen, és elinduljon a legendává válás útján. Kicsit hasonló lesz a helyzet, mint amikor David Beckham volt a Real tagja, és a legtöbbször ő rúghatta a szabadrúgásokat.

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.

Már tudni, mikor élesíti a Google az Android 15-öt

Már nem kell egy egész hónapot várni arra, hogy a Google kiadja a Pixel-telefonokra az új operációs rendszerét, a többi mobilgyártót illetően viszont még egy kis időbe telik mindez.