Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,738 $

A Fradi után a Puskás Akadémia is megkaphatja ellenfélül a Fiorentinát

A Konferencia-liga utolsó selejtezőkörében az olasz Fiorentinával mérkőzhet meg a Puskás Akadémia, ha továbbjut az Ararat ellen.

...svg content...Fotó: Szolnoki Roland, a Puskás Akadémia FC (b) és Nicolas Marcelo Stefanelli, a Fehérvár FC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC - Fehérvár FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2024. március 29-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A labdarúgó Konferencia-liga hétfői sorsolásán kiderült, hogy a Puskás Akadémia csapata az olasz Fiorentinával találkozhat az utolsó selejtezőkörben. Ez a párharc azonban csak akkor valósul meg, ha a felcsúti együttes sikeresen veszi az Ararat elleni akadályt a harmadik fordulóban.

A sorsolás eredménye alapján a Puskás Akadémia idegenben kezdené a párharcot augusztus 22-én, majd egy héttel később, augusztus 29-én hazai pályán játszaná a visszavágót. A Fiorentina erős ellenfélnek számít, hiszen az előző két kiírásban is döntőbe jutott a Konferencia-ligában. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A többi magyar csapat lehetséges ellenfelei is körvonalazódtak. A kupagyőztes Paksi FC, amennyiben túljut a montenegrói Mornar Bar együttesén, a cseh Mlada Boleslav és az izraeli Hapoel Beer-Seva párharcának győztesével mérkőzhet meg.

A Fehérvár FC számára is kijelölték a potenciális ellenfelet, így ha sikerül felülmúlniuk a ciprusi Omoniát, akkor a horvát NK Osijek és az azeri Zira összecsapásának nyertesével találkozhatnak a főtáblára jutásért.

A sorsolás értelmében a Paksi FC vendégként, míg a Fehérvár FC hazai pályán kezdené az utolsó selejtezőkört.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.