Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,738 $

Hamarosan új sportágra válthat Cristiano Ronaldo?

A portugál labdarúgó egy új sportág, a padel felé fordította figyelmét.

...svg content...Fotó: Instagram / Cristiano Ronaldo
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A 39 éves sztár nemrég régi barátjával, Miguel Paixãóval együtt játszott padelt, akit még a Sporting CP-nél töltött idejéből ismer. A közösségi médiában megosztott képek tanúsága szerint Ronaldo láthatóan élvezte az új sportággal való ismerkedést.

A padel, amit néha padel teniszként is emlegetnek, egy Mexikóból származó ütős sport, amely két ütőt és egy teniszlabdát igényel. Bár a pontozási rendszere megegyezik a teniszével, a játék technikája, a pálya mérete és a hálótól való távolság eltér attól. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Ronaldo azonban nem csak játékosként érdeklődik a padel iránt, a DirectTVSport beszámolója szerint ugyanis a futballista ambiciózus terveket dédelget, nevezetesen befektetőként és vállalkozóként kíván hozzájárulni a sportág portugáliai népszerűsítéséhez és fejlesztéséhez.

Az Oeiras Városi Tanács által jóváhagyott „Padel City” projekt a Portugál Padel Szövetség és a Smooth Odissey – Ronaldo és Filipe de Botton üzletember közös vállalkozása – együttműködésében valósul meg. A Record című portugál lap információi szerint a projekt jelenleg a speciális engedélyeztetési szakaszban van, mindez azonban csak formalitás, és hamarosan megkezdődhet a pályák építése.

A projekt keretében Vale do Jamor térségében 17 padelpálya létesül, amelyek közül 15 fedett lesz, lehetővé téve az egész éves játékot. A komplexum emellett otthont ad majd a Portugál Padel Szövetség új székházának is.

A vállalkozás Ronaldo számos egyéb üzleti érdekeltségéhez csatlakozik, amelyek között megtalálható a Pestana Hotels szállodalánc, egy ruházati és fehérnemű márka, valamint szaúd-arábiai fitneszközpontok és ingatlanfejlesztések is.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.