Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,647 $

Bellingham nem vette fel a telefont a Real Madrid edzőjének, mérges lett rá

Carlo Ancelotti nem volt boldog, amikor Jude Bellingham nem vette fel neki a telefont, majd röviddel ezután egy másik világsztáron keresztül elérte őt.

...svg content...Fotó: EPA/KENA BETANCUR
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid is hamarosan megkezdheti az új szezont a bajnokságában, de nem lehet azt mondani, hogy hengereltek volna a felkészülési tornán. Olyannyira nem, hogy az AC Milan és a Barcelona is legyőzte őket. Igaz, ezeken a mérkőzéseken több világsztár sem játszott, köztük Mbappéval.

Hamarosan Mbappé és a többiek is csatlakoznak, akik egyelőre a szünetüket töltik, így Bellingham is pihen. Ancelotti, a Madrid edzője elárulta, volt egy kisebb „incidense” a brit világsztárral, aki nem vette fel neki a telefont, amit nemigazán értett a legendás olasz edző. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

„Tegnap megharagudtam Jude Bellinghamre… Felhívtam őt, de nem vette fel a telefont. Ezért mondtam Viniciusnak, hogy hívja fel.” – idézte az edzőt a Live Here We Go. „Amikor Bellingham válaszolt Vinicius hívására, vártam, hogy átadja a telefonját… Végül beszéltem vele.” – tudhattuk meg a sikeredzőtől.

Büntetés valószínűleg nem lesz belőle, de minden bizonnyal Ancelotti egyértelművé tette Bellingham számára, ha hívja, akkor inkább vegye fel a telefont elsőre, és ne kelljen másokon keresztül elérnie, mert ez nem járja.