Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Távozott a Fraditól a csapat egyik legjobb játékosa

A brazil támadó két és fél éves magyarországi pályafutását követően a Szpartak Moszkvához szerződött.

...svg content...Fotó: José Marcos Marquinhos (j), a Ferencvárosi TC és Josh Daniels, a walesi The New Saints játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - The New Saints mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. július 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencvárosi Torna Club hivatalos közleményben jelentette be, hogy Marquinhos távozik a csapattól. A 27 éves brazil labdarúgó új kihívások elé néz, miután aláírt új csapatához, a Szpartak Moszkvához.

Marquinhos 2021 nyarán érkezett a magyar bajnokhoz, és azonnal meghatározó játékossá vált. A támadó középpályás impresszív statisztikákat produkált zöld-fehér színekben: 97 tétmérkőzésen lépett pályára, 14 alkalommal volt eredményes és 26 gólpasszt osztott ki csapattársainak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Magyarországi tartózkodása alatt Marquinhos jelentősen hozzájárult a Ferencváros sikereihez, a csapattal három egymást követő bajnoki címet ünnepelhetett, valamint egy Magyar Kupa-győzelmet is magáénak tudhat.

Az orosz élvonalbeli Szpartak Moszkva honlapján közzétett információk szerint Marquinhos három éves szerződést írt alá új klubjával.

Érdekesség, hogy az orosz csapat jelenlegi vezetőedzője nem más, mint Dejan Stankovic, aki korábban épp a Ferencváros kispadján ült.