Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,38 Ft
Euró
400,89 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,736 $

Forradalmasítja a navigációt a Google, a Maps megkapja a Waze funkcióit is

Nem egyesítik őket, inkább mindkét alkalmazást fejleszik.

...svg content...Fotó: unsplash | illusztráció
Smart

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Google új funkciókkal látja el navigációs alkalmazásait, a Google Maps és a Waze használói minden eddiginél jobban megtervezhetik utazásaikat, sokkal pontosabb információkat kapva úticéljaikról.

Az újítás egyik fő előnye, hogy a felhasználók még több információt kaphatnak, beleértve az aktuális forgalmi viszonyokat és parkolási lehetőségeket. Ez különösen hasznos lehet nagyvárosokban, ahol a parkolás gyakran nehézkes és időigényes feladat. A Google Maps ezen felül a parkolóhelyek zsúfoltságáról is tájékoztatást ad. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Az egyik nagy frissítés a Waze legnépszerűbb funkcióit integrálja közvetlenül a Maps-be. Utóbbi javított eseményjelentést kap, amely nagyobb ikonokkal osztja meg az olyan frissítéseket, mint az útlezárások, építkezések, sebességmérő kamerák vagy a rendőri jelenlét. A többi sofőr egy koppintással megerősítheti az incidenseket is.

A Google Maps emellett már képes lesz egy épület bejáratát is azonosítani, amint közeledünk hozzá. A funkció piros színnel kiemelve pontosan meg tudja határozni az épületet, egy zöld jelzés pedig az épület főbejáratára mutat majd.

A Waze-felhasználók mostantól új típusú közlekedési kamerákat is jelenthetnek, a felhasználók pedig megoszthatják egymással a környékbeli eseményeket, melyek miatt útlezárásra kell számítani – írja a TheVerge.


Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.