Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,045 $

A Huawei két új, szuperokos táblagéppel rukkol elő: érkezik az új MatePad Pro és MatePad Air

Friss és ropogós infók érkeztek a legújabb Huawei-táblagépekről.

...svg content...Fotó: Unsplash/Andrey Matveev A kép illusztráció.
Smart

Takács Petra

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a Huawei jövő kedden, augusztus 6-án két új táblagéppel érkezik: jön a Huawei MatePad Pro 12.2 és a Huawei MatePad Air 12. Egyelőre azonban vajmi kevés információ jelent meg a vadonatúj táblagépekről, így csak találgatni tudunk, hogy mire számíthatunk a kínai cégtől a jövő heti bemutatón.

A techvállalatnak nem ez lesz az első Pro táblagép-debütálása, hiszen tavaly került a boltok polcaira a Huawei MatePad Pro 13.2, mely kapott egy csinos kis notchot és egy impozáns kettős előlapi kamerát is (13MP wide és 8MP ultra wide). Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Persze érdemes még említést tenni a 2024-ben érkezett Huawei MatePad Pro 11-ről is, mely egy sarokkamerával újított. Ami pedig az Air-t illeti, a Huawei MatePad Air (2023) eltérő kamerakialakítással rendelkezik: a hátlapon egy helyett két lencse található.

Annyit azonban már biztosan lehet tudni az új MatePad Pro 12.2-ről, hogy a debütálás napján érkezik hozzá a GoPaint, rajzolásra fejlesztett alkalmazás, mely Richard Yu ügyvezető igazgató ígérete szerint jelentős fejlesztéseket és optimalizálásokat tartalmaz majd az alkalmazás eredeti nyilvános bétájához képest.

Elmondása szerint az alkalmazás támogatja a légi gesztusokat a billentyűzetborításba rejtett tollal, melyet a billentyűzetborításba csempésztek. A GizChina szerint jelenleg tehát ennyi a hivatalos rendelkezésre álló információ az új, rövidesen érkező táblagépekről, de annyi biztos, hogy megéri várni rájuk, noha az áruk vélhetően borsos lesz.

Az USA és Izrael még mindig egyeztet Irán megtámadásáról

Továbbra sem állapodott meg egymással az USA és Izrael Irán megtámadásáról, aminek kapcsán Joe Biden amerikai elnök is megszólalt.

Újabb Hamasz-vezetőt iktatott ki Izrael

Az izraeli csapasában a Hamasz-vezető családja is életét vesztette, amit a szervezet erősített meg a robbanás után.

Megszólalt Dzsudzsák edzője a DVSC újabb veresége után

Máté Csaba csapata sorozatban harmadik vereségét szenvedte el, így az irányítása alatt sem javult a helyzet a Debrecennél.