Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Egyre félelmetesebb a Ferencváros, jól döntött a vezetőség az új edzővel

Pascal Jansen összességében elégedett volt azzal, amit a Ferencvárostól látott a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében.

...svg content...Fotó: José Marcos Marquinhos (j), a Ferencvárosi TC és Josh Daniels, a walesi The New Saints játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - The New Saints mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. július 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Ferencváros gyakorlatilag már Budapesten eldöntötte a továbbjutás sorsát a TNS ellen, nem adtak esélyt. Öt gólt rúgtak, és egyet sem kaptak, így több mint magabiztosan, nyugodtan várhatták a visszavágót az Egyesült Királyságban.

Szerencsére minden simán ment, a bekapott gól ellenére is. Végül 7-1-es összesítéssel ment tovább a Ferencváros a következő körbe, aminek a végén a Ferencváros új trénere mondott pár szót. Összességében elégedett, és nemcsak az eredmény miatt, ami nyilván demoralizáló is, büszkék lehetnek rá. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„A legfontosabb az volt, hogy továbbjussunk a következő selejtezőkörbe. Ezt a feladatot maximálisan sikerült elvégeznünk. Nem volt annyira jó ez a mérkőzés, mint az előző. A körülmények sem hasonlíthatóak össze a hazai, Groupama Arénában megrendezett meccsével. Nagyon örülök a Fradi-szurkolók nevében is, hogy sikeresen vettük ezt az akadályt” – értékelt Pascal Jansen, a Fradi edzője.

Ugyanakkor voltak olyan epizódok, amikkel nem volt túl boldog az edző, ám nincs szó kapitális hibákról. Az irány jó, és Jansen pontosan látja, hogy mit lehet még kihozni ebből a reményteljes, erős keretből.

„Nemzetközi szinten az előrehaladás a legfontosabb cél, ezt pedig ma este maximálisan teljesítettük. Örülök annak, hogy a fiatal játékosok, Gruber Zsombor és Katona Bálint is pályára lépett és Mohammed Abu Fanira is számíthattam. Voltak olyan részei a mérkőzésnek, amelyekből tanulnunk kell, voltak, amelyek tetszettek, de olyanok is, amelyek kevésbé, mint például a végén ez a bekapott gól. Ez egy teljesen felesleges szituáció volt” – idézte a fradi.hu.