Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Videón a Ferencváros 2-1-es BL-győzelme idegenben

A Ferencváros idegeben is hozta a kötelezőt, és ott vannak a következő körben a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

...svg content...Fotó: Kubatov Gábor, az FTC elnöke (b) és Botka Endre, a Ferencvárosi TC játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - The New Saints mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. július 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Ferencváros egy nagyon erős 5-0-s győzelemmel kezdett a TNS ellen, akik még csak nyomás alá sem tudták helyezni a magyar csapatot. Mindenkit meglepett a különbség, ám ez is azt bizonyítja, hogy az új edzővel erősebbé vált a fővárosi csapat.

Ez amiatt is biztató, mert Varga Barnabás egyelőre nem tért vissza, így az ő beállásával minden bizonnyal veszélyesebbek lesznek. Legutóbb idegenben léptek pályára, a TNS otthonában, ahol szintén nyerni tudtak. Ugyan a gála most elmaradt, 7-1-es összesítéssel mentek tovább, amit senkinek nem kell magyarázni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Magabiztosan játszott a Fradi, tovább csiszolódott a játékuk, melyet hamarosan az NB1-ben is látni fogunk. Később pedig újabb selejtezőmérkőzés vár a Ferencvárosra, akiknek valós esélyük van arra, hogy ott legyenek a csoportmeccseken.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.