Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,283 $

Fillérekért juthatunk hozzá az Ubisoft legjobb játékaihoz

Rendkívüli nyári akcióval lepte meg a játékosokat az Ubisoft+ streaming szolgáltatás, melynek keretében több mint 50 népszerű címet kínálnak mindössze 1 euróért.

...svg content...Fotó: Ubisoft
Konzol/Videójátékok

Takács Petra

Szerkesztő

A francia játékfejlesztő óriás új promóciót indított népszerű online platformján, melynek célja, hogy megfizethető áron biztosítson hozzáférést gazdag játékkatalógusához a nyári időszakban.

Az akció keretében az érdeklődők augusztus 8-ig mindössze 1 euróért fizethetnek elő az Ubisoft+ Classics csomagra. A jelképes összeg egy teljes hónapnyi hozzáférést biztosít 51 játékhoz, melyek között számos népszerű cím is megtalálható. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

A kínálatban olyan friss sikerek is szerepelnek, mint az Assassin’s Creed Valhalla, de a klasszikus Assassin’s Creed részek és más ismert Ubisoft sorozatok, például a Far Cry, Tom Clancy’s, The Crew és a Watch_Dogs címek is elérhetők. Az előfizetők olyan egyedi címeket is kipróbálhatnak, mint a South Park: The Stick of Truth vagy a Rayman Legends.

Fontos megjegyezni, hogy az akciós ár csak az első hónapra vonatkozik, ezt követően a szolgáltatás havi díja 7,99 euróra emelkedik. Az Ubisoft+ emellett 20% kedvezményt kínál a klasszikus játékok digitális megvásárlására is, ami vonzó lehetőség lehet azoknak, akik egy-egy konkrét címet szeretnének hosszabb távon is birtokolni.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.