Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,045 $

Vészes belassulás okoz problémát az Iphone-okon, szerencsére van megoldás

Az Apple biztonsági szolgáltatásának hibája miatt sokan tapasztalnak lassulást böngészés közben, esetenként nem is töltenek be az oldalak, ám pár lépésben kikapcsolható a problémás funkció.

...svg content...Fotó: Unsplash
Mobil
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Problémák vannak az Apple VPN-hez hasonlító biztonsági szolgáltatásával, az iCloud Privát átjátszóval (Private Relay), mindezt pedig az Apple is elismerte a leállásokat és problémákat összegző oldalán. A funkció két átjátszón futtatja át a hálózati forgalmat, és emiatt sokan azt tapasztalhatják, hogy hiába áll rendelkezésre megfelelő internetkapcsolat, a Safariban történő böngészés lassú vagy egyáltalán nem működik.

Amíg az Apple orvosolja a problémát, érdemes kikapcsolni a Privát átjátszót, hogy zavartalanul böngészhessen. Ezt a Beállítások – iCloud – Privát átjátszó menüpontban lehet megtenni, ahol arra is lehetőség van, hogy csak a következő napig kapcsoljuk ki a funkciót – írja a HVG a 9to5Mac-re hivatkozva. De korábban arról is beszámoltunk, hogy fizetős streamingszolgáltatók tartalmait kínálta ingyen egy kalózapp az App Store-ban. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Egy éven át senki nem szúrta ki az Apple-nél, hogy az App Store-ban elérhető egy ilyen alkalmazás. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy hiába nőtt a kiszállított iPhone-ok száma, tovább csökkent az Apple piaci részesedése. Az IDC jelentése szerint 6,5%-kal nőtt az okostelefonok globális kiszállítása 2024 második negyedévében az előző év azonos időszakához képest. Július elején pedig arról érkezett hír, hogy Iphone-osokat céloz egy új támadás, amivel ellophatják a felhasználók Apple ID-ját.

Az USA és Izrael még mindig egyeztet Irán megtámadásáról

Továbbra sem állapodott meg egymással az USA és Izrael Irán megtámadásáról, aminek kapcsán Joe Biden amerikai elnök is megszólalt.

Újabb Hamász-vezetőt iktatott ki Izrael

Az izraeli csapasában a Hamász-vezető családja is életét vesztette, amit a szervezet erősített meg a robbanás után.

Megszólalt Dzsudzsák edzője a DVSC újabb veresége után

Máté Csaba csapata sorozatban harmadik vereségét szenvedte el, így az irányítása alatt sem javult a helyzet a Debrecennél.