Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Schobert Norbi fia és Schobert Lara már a Maldív-szigeteken edzenek (videó)

Schobert Norbi kivételesen itthon maradt, addig a család többi tagja a világ másik felére utazott el.

...svg content...Fotó: RTL/SajtóKlub
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nagyon ritka, amikor Schobert Norbi nem tart a családdal, de ez most egy ilyen pillanat. Egy rendőrségi eseményen vett részt, ahol 800 gyereknek és 300 kísérőnek tartott edzést, amit nagyon élveztek a jelenlévők.

Ugyan Norbi már hosszú ideje leszerelt, a szíve mélyén rendőr maradt, és továbbra is szolgálja a hazáját. Arra azonban nem számított, hogy rendőrautóval fogják elvinni a helyszínre, kicsit visszatérhettek számára a régi emlékek. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Mindeközben a család többi tagja egy nagyon különleges helyszín felé vették az irányt, ahol minden a luxusról szól. A Maldív-szigeteken pihennek, legalábbis csak részben, mert folytatják az edzéseket, különösen Schobert Lara, aki a Sztárboxra készül.

Erre a linkre kattintva megnézhetitek, mennyire keményen készül Lara, de Rubint Rékát és Schobert Norbi Jr-t sem kell félteni. Norbi edzését pedig itt érhetitek el korlátozott ideig, mindhárman nagyon komolyan veszik az edzéseket.