Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Orbán Viktor üzent: „Meló van!”

Orbán Viktor magyar miniszterelnök továbbra is nagyon elfoglalt, két fontos program is vár rá, az egyik Tusnádfürdőn lesz.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik, mielőtt tárgyal Alexander De Croo belga miniszterelnökkel Brüsszelben 2024. július 1-jén. A találkozó keretében a magyar miniszterelnök hivatalosan is átvette az Európai Tanács soros elnökségét a következő hat hónapra. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor magyar miniszterelnök sosem unatkozik, ideje sincs arra, hogy ezen gondolkozzon, főleg most, hogy Brüsszel újabb pénzmegvonásokat helyezett kilátásba. Minden eddiginél élesebb a vita a kormány és a brüsszeli vezetés között, akik továbbra is sok pénzzel tartoznak.

A magyar kormányfő nem adja fel a harcot, folytatja a munkát, most épp kormányülést tart, aminek ideje alatt fontos döntések szoktak születni. „Reggel kormányülés, este irány Tusnádfürdő!” – jegyezte meg röviden a miniszterelnök, aki Tusnádfürdőn tart majd beszédet. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.