Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,774 $

Így trükközget Vinícius Júnior az NBA-sztárral a kosárpályán Amerikában (videó)

Vinícius Júnior nagyon szereti az Egyesült Államokat, igyekszik a lehető legtöbb időt ott tölteni, így nem kizárt, hogy nap ő is kipróbálja magát az MLS-ben.

...svg content...Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igazán az lenne számára az álomszerű, ha a spanyol liga az Egyesült Államokban lenne, de ez lehetetlen. Ugyanakkor így sem panaszkodhat, mert Madridban is cool dolog élni, számtalan lehetősége van a szórakozásra, és szép a város.

Nem beszélve az időjárásról, de nyilván más, amikor az ember Kaliforniában nyaral. A brazil válogatott világsztárja még nem tért vissza a Real Madridhoz, bár a fotózáson részt vett, amit az új idegenbeli mez miatt csináltak. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Vinícius Júnior most épp az egyik NBA-s haverjával szórakozott a kosárpályán, amiről videó is készült. Jaylen Brownnal közösen mutattak be egy trükköt, aki a Boston Celtics játékosa 2016 óta, tehát lassan 10 éve játszik Bostanban, és nagy név a ligában.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.