Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Andi élete legkínosabb randijáról mesélt, partnere párja is beállított

Ráadásul neki is kellett fizetnie, mert a randipartnere láthatóan ki akart bújni ez alól.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Nemrég jelent meg a YouTube-on Tóth Andi Max rendelünk című videósorozatának legújabb epizódja, amelyben főzőcskézés közben élete legkínosabb randijáról mesélt. Mint mondta, egy hosszú szőke hajú fiatalemberrel kezdett el ismerkedni, aki modellként dolgozott, az este pedig több szempontból is emlékezetessé vált. „Elhívott a srác sétálni, mondom, de jó, sétálunk! Végre! Alapból nem volt a típusom, nem szeretem a szőke srácokat, és hosszú szőke haja volt” – emlékezett vissza.

„Amúgy úgy nézett ki, mint Tarzan. Én nem vagyok ez a mindenképp te fizess, mert én ennek pont a másik véglete vagyok, hogy én ki tudom fizetni magamnak, köszönöm szépen. De egyébként, ha randizunk, akkor nyilván jól esik egy nőnek, ha azt mondják, hogy fizetnek ők, végülis ők hívtak el” – mondta az énekesnő, aki azon az estén megéhezett, ezért megálltak egy McDonald’s-nál. Tóth Andi rendelt egy adat sült krumplit, s mivel úgy érezte, randipartnere nem szeretne fizetni – ennek pedig nonverbális jelét is adta –, rendezte a számlát. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

„Mondom, oké, és fizettem. És kijöttem, ő meg beleevett a sült krumplimba. Megette a sült krumplimat! Na, mindegy, ez még nem is lett volna akkora baj. Amúgy sem volt meg a kémia, úgyhogy nem sajnáltam, de egyszer csak odasétált egy csaj kiabálva, hogy ’hát te? Te hogyhogy itt vagy?’ Én meg azt sem tudtam, kihez beszél. Üvöltött a csávóval, és magyarázta, hogy ő azt hitte, vidéken van” – folytatta a történetet az énekesnő.

Ekkor a randipartner elvörösödött, Andi pedig kérdőre vonta, hogy ismeri-e a lányt, a barátnője-e. „Azt válaszolta, hogy nem, a csaj meg: ’Mi az, hogy nem vagyok a barátnőd?’ (…) Már ott tartottam, hogy csatlakozom a csajhoz, és leütöm” – fogalmazott. A modell ezek után próbálta menteni magát, s a bocsánatkérést követően egy második randit is kért, ám abból nem lett semmi – szemlézte a videóban elhangzottakat a 24.hu.

Tóth Andi a videóban azt is elárulta, hogy az első randin szerinte sokkal jobb sétálni és beszélgetni, mint étterembe menni, mert egyrészt az nem érné meg a partnernek, hiszen az énekesnő állítja: sokat eszik. Másrészt ott ő inkább szívesebben koncentrál az evésre, aki pedig randit remélne tőle, annak a következőt üzente: „Nem vagyok nyitott jelenleg a következő ötven évben semmire és senkire, hacsak nem kutya vagy. Ha állat vagy, akkor nyitva áll az ajtóm!”.

Az énekesnő korábban a gyerekkoráról és a sztársággal járó húzósabb időszakáról is vallott. „Az sosem baj, ha egy gyereket szeretnek és szépen nevelnek. Én ezt sajnos nem kaphattam meg” – mondta. Egyúttal elárulta, nem volt stabil támasza, nem tudott kihez fordulni a nehéz helyzetekben, csak magára számíthatott. Ha pedig a szüleire gondol, illetve arra, milyen tanácsokkal látták el az élethez, egész más jut eszébe. „Inkább intelmek voltak, hogy mit ne csináljak. Nekem nem adtak tanácsot a szüleim, sajnos” – jegyezte meg.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.