Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Bejelentették a Sztárbox nehézsúlyú mezőnyét, Noszály Sándor is bokszolni fog

Az RTL bejelentette a Sztárbox új évadának utolsó sztárjait, akik a nehézsúlyú mezőnyt alkotják, így teljessé vált a csapat a 2024-es szezonra.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már a 2023-as Sztárbox-döntőben biztossá vált, hogy idén is lesz Sztárbox, természetesen új sztárokkal. Noha többen szerettek volna ismét ringbe szállni, annyi jelentkező lehetett a háttérben, hogy erre most nem tudtak lehetőséget adni a készítők.

Sőt, mint arra számíthattunk is, még több sztár fog bokszolni, létrehozva ezzel egy új kategóriát. A nők mezőnye sem maradt érintetlen, ugyanis két súlycsoportban feszülhetnek egymásnak, és hamarosan megtudhatjuk, kinek, ki az ellenfele. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Ezt nagy titok övezi, azt azonban már nem , hogy Schobert Lara is a mezőny tagja. Nagyon nagy elánnal készül, és mindent meg akar tenni a győzelemért, nem félti magát. A nagy esélyes Lola sem veszi félvállról a felkészülést, napi 2-3 órát edz annak érdekében, hogy csúcsformában legyen a meccsre.

Varga Viktor szintén mindent ennek rendel most alá, bár Király Viktort sem kell félteni, aki hatalmas fogyáson van túl. Most pedig nézzük meg, kik alkotják a nehézsúlyú mezőnyt, akikre életük legnagyobb kalandja várhat a következő hónapokban.

Mostantól pedig az sem titok már, hogy a fergeteges hangulathoz hozzájárulnak a Sztárbox műsorvezetői Csobot Adél, Szujó Zoltán, Héder Barna, a ring-speaker Both András, szakmai kommentátorként pedig Kovács Koko István – írja az RTL.

Férfi nehézsúly súlycsoport versenyzői:
Czutor Zoltán zenész,
Henry Kettner influenszer,
Király Péter kommunikációs szakember,
Lmen Prala rapper,
Mészáros András színész,
Németh Kristóf színházigazgató, színész,
Noszály Sándor olimpikon teniszező,
Pulai Imre olimpiai bajnok kenus.