Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Olimpia: Celine Dion és Lady Gaga is megérkezett Párizsba

A hírek szerint a súlyos betegséggel küzdő Celine Dion is fellép a párizsi olimpia nyitóünnepségén, de már Lady Gaga is Párizsban van.

...svg content...Fotó: A Hold világít az olimpiai jelképpel díszített párizsi Eiffel-torony mögött 2024. július 22-én, négy nappal a párizsi nyári olimpia kezdete előtt. MTI/AP/David J. Phillip
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legutóbb arról számolhattunk be, hogy Snoop Dogg, a világhírű legendás rapper is viheti pár méteren keresztül az olimpiai lángot a megnyitó részeként. Most pedig arról jelentettek a lapok, hogy Celine Dion és Lady Gaga megérkezett Párizsba.

A CBS News is beszámolt a két világsztár érkezéséről, akik fellépők lehetnek a nagy eseményen. Ez Dion esetében igazi meglepetés, mert egy nagyon súlyos betegség gyötri a testét, ami szinte bármikor rátörhet, így megvan az a veszély is, hogy az utolsó pillanatokban visszamondják a fellépését. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A Le Parisien francia lap arról ír, hogy a kanadai-francia származású énekesnő kedd reggel érkezett meg Párizsba, és Édith Piaf „L’Hymne à l’amour” című művét fogja előadni az olimpián, ami a betegsége miatt megindító és különösen érzelmes lenne.

Franciaország sportminisztere, Amélie Oudéa-Castéra úgy nyilatkozott a francia médiának, hogy nem erősíti meg és nem is cáfolja Celine Dion fellépését. Annyit viszont elárult, kivételes művészek, köztük táncosok, zenészek és színészek lesznek jelen a megnyitón pénteken.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.