Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Egy nagyon erős Ferencváros állhat össze a Bajnokok Ligájára

A Ferencváros első ellenfele abszolúte verhető, de semmit nem bízhatnak a véletlenre, főleg hazai pályán.

...svg content...Fotó: Pascal Jansen vezetőedző (b) és Cristian Ramírez hátvéd (j) a Ferencváros labdarúgócsapatának sajtótájékoztatóján a másnapi Ferencvárosi TC-The New Saints (walesi) Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzés előtt a Groupama Arénában 2024. július 22-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az FTC – The New Saints Bajnokok Ligája-selejtezőt július 23-án, azaz kedden 20 órától rendezik a meg a Groupama Arénában. A visszavágóra egy héttel később, július 30-án, szintén kedden 20 órától kerül sor Oswestry-ben. Pascal Jansen nagyon határozottnak tűnik, de ez a Ferencváros játékosaira is igaz, akik bizonyítani akarnak.

Cristian Ramírez úgy érzi, összességében nagyon jól sikerült a nyári szünet, melynek ideje alatt a családjával elutazott Ecuadorba. A pihentető napok után azonban egyre inkább hiányozni kezdett neki a futball. „Nagyon jól sikerült a nyári szünet, a családommal elutaztunk Ecuadorba. Mindenki várta már a szezonkezdetet, most pedig itt vagyunk. Boldog vagyok, hogy kedden megkezdődik az új szezon.” Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Az érzi, egy jó felkészülés van mögöttük, ami igazán biztató, és az új edző más impulzusokat adhat. „Jó felkészülésen vagyunk túl, mind a két edzőtáborban erős ellenfelek ellen léptünk pályára. A stáb és a csapat számára is jó volt ez a felkészülési időszak.” – nyilatkozta a Ferencváros sajtóeseményén Cristian Ramírez.

Az sem jelentett gondot, hogy új edző érkezett a csapathoz, aki hamar letette a névjegyét és rögtön tekintélyt szerezhetett magának a Ferencvárosnál. „Minden edzőnek megvan a maga játékstílusa, mindenki máshogy látja a mérkőzéseket. Alkalmazkodnunk kellett ehhez az új rendszerhez, az új stílushoz. Nagyon boldog vagyok, mert úgy gondolom, hogy az edzőtáborban jó munkát végeztünk, egy nagy egységet alkotunk.” – idézte a fradi.hu.

„Van néhány új játékosunk, de minden egyes személy ugyanannyira fontos a csapatban. Raul Gustavo gyorsan beilleszkedett. Fontos, hogy mindenki tisztában legyen azzal, mit vár el tőle az edző, és hogy segítse a csapattársait. Ha a játékosok között jó a kapcsolat a pályán kívül, az elősegíti, hogy a pályán is jó menjenek a dolgok.”