Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Karácsony Gergely leszállt a „helikopterről”, most épp „buszra” ült

Karácsony Gergely ezúttal egy, a BKK-t érintő bírság kapcsán szólalt meg, nem sokkal azután, hogy jelentős prémiumokat hagyott jóvá.

...svg content...Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP főpolgármester-jelöltjének választási plakátja a Népszínház utcában 2024. június 6-án. Az Európai Parlament tagjainak, valamint a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, továbbá a nemzetiségi önkormányzati képviselők megválasztása 2024. június 9-én lesz Magyarországon. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Vitézy Dávid hamar betalálta Karácsony Gergelyt a kiosztott pénzek miatt, aminek még lehet folytatása. Karácsony a hétvégén nemcsak ezzel hívta fel magára a figyelmet, hanem a Magyar Nagydíj kapcsán is, ami nem lehet a szíve csücske.

Elsősorban a helikopterekkel van baja, amik VIP-vendégeket csináltak. Sokak szerint drámai helyzetet generált a semmiből, miután gyakorlatilag két napról van szó, és nem megállás nélkül repkednek a gépek a város felett. Tavaly azt ígérte, betiltatja a légitaxit, de ezt az ígéretét sem tudta teljesíteni.

Most épp a BKK-t érintő bírság miatt szólalt meg, és azt mondta, mindezt nem hagyja annyiban, bíróságra viszik az ügyet. „A Közbeszerzési Döntőbizottság rekordösszegű bírságot szabott ki a Budapesti Közlekedési Központra (BKK), mert egy kb. 10 milliárddal olcsóbb ajánlatot hozott ki győztesen egy buszos közbeszerzésen.” – írta a posztjában Karácsony a Facebook oldalán.

„Hát, valóban kivételes eset Magyarországon, hogy nem a drágább ajánlat nyer. A Lánchíd felújítása kapcsán is kapott egy abszurd bírságot a BKK, amit a bíróság semmisített meg. Most is megyünk a bíróságra!”

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.