Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Nagy Adri egy igazi topnő, egy természetes szépség

Nagy Adri fenomenális formában van, ami egyesekből irigységet válthat ki, de ehhez már hozzászokhattak a sztárok.

...svg content...Fotó: Instagram/nagyadrimusic
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Javában tart a nyár, és szerencsére még mindig csak július végén járunk, de azt is írhatnánk, „már”. Miután a nyári hónapok nagyon gyorsan eltelnek, ezt másképpen is éljük meg, ugyanakkor ennél fontosabb, hogy valóban megéljük a jelen pillanatait.

A sztárok is hasonlóan tesznek, igyekeznek élvezni az életét, és közben odafigyelnek a rajongókra. Sebestyén Balázs például akkora bulit csinált a Plázson szombaton, hogy azt bármelyik hazai előadó megirigyelte volna, talán ez egy zenei karrier kezdete. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nagy Adri viszont már régóta dolgozik a zeneiparban, ami egyúttal az élete is. Egy végtelenül tehetséges és szép nőről beszélünk, aki ugyan betekintést ad élete kulisszái mögé, mégsem csámcsognak róla a lapok, nyugodt életet élhet ezáltal.

Ami pedig az aktuális nyári formáját illeti, elég megnéznünk a róla készült fürdőruhás fotót, és rögtön láthatjuk, mennyire jó formában van. A Magyar Nagydíjat sem hagyta ki, Horvátország felé vette az irányt, ahol fantasztikus kalandokban volt része.