Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Visszavonták a gyermekbántalmazó karateedző kitüntetéseit

Egy életre leírta magát az ismert karateedző, akitől valószínűleg sokan fognak még elfordulni, látván azt, hogy mit művelt, és a hírek szerint sok más eset köthető hozzá.

...svg content...Fotó: Facebook/Szolnoki Városüzemeltetési Kft
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Egészen döbbenetes, amit az ismert karateedző művelt a szolnoki kalandparkban, és legalább annyira megrázó, hogy ezt az egészet el akarta hallgatni. Napok teltek el úgy, hogy semmilyen módon nem hozta nyilvánosságra, mit tett.

Sőt, szemtől szemben találkozott a sértett és megalázott kisfiú édesanyjával, de még akkor sem mondta el, mit tett. Végül a kamerafelvételek buktatták le, és ha ez egy olyan helyen történik, ahol nincs kamera vagy az nem működik, talán soha nem derül ki a bűncselekmény, amiről Orbán Viktor is elmondta a véleményét.

Hasonlóan tett Schobert Norbi, aki legszívesebben mindkét térdét eltörné a karateedzőnek, majd börtönbe csukná. Nagyon bízik benne Norbi, hogy példát statuálnak a férfival, ami láttán talán mások elgondolkoznak, mert nyilván nem egy ilyen ember élhet az országban, mint a gyermekbántalmazó karateedző, aki visszaélt az erejével.

Sőt, kiderült, hogy miket művelt korábban, így ha kellően sokan lépnek ki a fényre, akár súlyos börtönbüntetést is kaphat. Jászberényben önkormányzati képviselői péntek délelőtt meghozták a döntést, és visszavonták az edző kitüntetéseit, többek között a Gerevich Aladár sport díjat.

„A döntésre nemcsak polgármesterként, de magánemberként és édesapakánt is büszke vagyok! Büszke, mert egy olyan közösséghez tartozom, amelynek tagjai egytől egyig kérdés nélkül ítélték el ezt a szégyenteljes cselekedetet!” – idézte a 24.hu Budai Lóránt polgármestert.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.