Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Lázár János miniszter csak fogja a fejét a sajtóban megjelentek láttán, és egyértelművé tette, semmilyen üdítőitalt nem tiltott be.

...svg content...Fotó: Lázár János építési és közlekedési miniszter beszél a felújított geszti Tisza-kastélyban tartott sajtóbejáráson és rendhagyó tárlatvezetésen 2024. június 27-én. A miniszter kiemelte, hogy a kastélyban a látogatókat ezer négyzetméternyi kiállítás várja, amelynek legfőbb célja az, hogy az eredeti állapotban mutassa be a Tisza család és a korabeli Magyarország történetét, valamint múzeumpedagógiai eszközök segítségével egy gimnazista számára is megérthetővé tegye a korszakot. MTI/Czeglédi Zsolt
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre nagyobbat ment a Fanta-ügy Magyarországon, amit igencsak felkapott a sajtó, hiába vannak ennél sokkal fontosabb kérdések. Miközben Vitézy Dávid látható módon rászállt Lázár Jánosra, olyan hírek jelentek meg a sajtóban, hogy a miniszter megtilthatta a Coca-Cola termékek ÉKM-ben történő felszolgálását.

Erre reagált most Lázár János, miután olvasta a sajtóban megjelentek, és kissé felháborította a helyzet. Már csak amiatt is, mert senki nem várta meg a reakciót, hogy válaszoljanak, mert ez a helyzet ebben a formában nem ideális.

„Kamu! Sokat elmond a sajtóviszonyainkról, hogy egyetlen médium sem várta meg sem az ÉKM, sem az én válaszomat arra a kérdésre, vajon igaz-e, hogy betiltottam bizonyos üdítőket.” – kezdte a posztjában Lázár János, aki egyértelművé tette a dolgokat, és tagadta, hogy bármi is igaz lenne a sajtóban megjelentekről.

Lázár is látja a sajtóban lévő cikkeket, és gratulált azoknak, akik egészen más sztorit hoztak le erről az egészről. „Mert persze nem igaz. (Gratulálok az álhír kiagyalójának: nagyot ment! Az érintett médiumoknak pedig multihirdetésekben gazdag nyarat kívánok.)” – tette hozzá a posztjában a miniszter.

Humorosan megjegyezte, mivel a Fidesz politikusa, az a jó számára, ha mindenben több narancs van, és nem kevesebb. „Fideszes politikus vagyok, szerintem az a jó, ha mindenben több narancs van, nem kevesebb. De az én módszerem a küzdelem, nem a tiltás. Klasszikussal szólva: válaszd a narancsot!”

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.