Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Újabb rekordnövekedés Indinában, sok a koronavírus-halott

Indiában újabb negatív rekordot döntött a koronavírus, miközben az országban napi szinten több mint 1 millió tesztet végeznek az embereken.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Indiában újabb negatív rekordot döntött a koronavírus, miközben az országban napi szinten több mint 1 millió tesztet végeznek az embereken.

India gyakorlatilag az új epicentruma lett a koronavírusnak. Tekintve, hogy egy közel 1.4 milliárdos országról beszélünk, ahol napi szinten több mint 1 millió tesztet végeznek, ez nem jelenthet nagy meglepetést. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Közel 1 héttel ezelőtt Brazília lekerült a koronavírus-lista második helyéről, miután Indiában egyre több fertőzést regisztráltak. A brazilok 4.2 millió fertőzéssel állnak a harmadik helyen a 4.5 milliós indiai statisztika mögött.

Közben a TRT World egy újabb napi rekordnövekedésről számolt be India kapcsán, ahol az elmúlt 24 órában 96 511 új koronavírus-esetet regisztráltak. Ezzel már 4.5 millió felett járnak a teljes statisztikákat tekintve.

Gyorsan nőnek a koronavírus-számok Indiában, gyorsabban mint bárhol máshol a világon, és az Egyesült Államok az egyetlen nemzet, amit jobban érinti a válságos helyzet, akik továbbra is az élen vannak.

Az indiai halálozási arány még mindig viszonylag alacsony, tekintve a lakosság és a napi fertőzések számát, ugyanakkor ez is emelkedő tendenciát mutat. Az elmúlt 10 napban több mint ezren haltak meg napi szinten.

Péntekre ez a szám 1209 halálos áldozattal növekedett, amiről a minisztérium jelentett. Az összes halálozás pedig 76 304 volt.

Újabb országban hirdethetnek „koronavírus-vészhelyzetet: jöhetnek a lezárások