Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,65 Ft
Euró
385,26 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,010 $

A francia koronavírus-számok továbbra is aggasztóak, rengeteg a fertőzés

A folyamatos teszteléssel egyre csak növekednek a franciaországi számok, ami nagy hatást gyakorol a kórházakra. A szabad ágyak már most problémát jelentenek egyes városokban.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A folyamatos teszteléssel egyre csak növekednek a franciaországi számok, ami nagy hatást gyakorol a kórházakra. A szabad ágyak már most problémát jelentenek egyes városokban.

Franciaország is az erősen érintett európai országok között szerepel, akik a koronavírus ellen küzdenek. A kormány nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy lezárásokat alkalmazzon, látván, hogy milyen mértékben növekednek a számok. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A francia egészségügyi hatóságok által közzétett hivatalos adatok szerint legutóbb majdnem 10 ezer napi fertőzést regisztráltak. 24 óra leforgása alatt 9843 új megerősített esetet rögzítettek, ami az eddigi legmagasabb ebben az időszakban – derül ki a TRT World jelentéséből.

Hat nappal korábban a rekord 8975 új fertőzött volt, amit most jócskán megugrottak a franciák. A folyamatos tesztelés is hatással van a számokra. Franciaországban a vírusfertőzés következtében eddig összesen 30 831-an hunytak el. Legutóbb 19 halottról számoltak be a hatóságok.

Az összesített esetek száma 353 944-nél jár. A betegség miatt kórháza szállítottak száma 93-mal nőtt 5 096-ra. Ez már a 12. olyan nap volt, amikor folyamatos növekedést tapasztaltak az országban. Néhány városban ágyhiány lépett fel a kórházakban.

Kiderült, melyik alapbetegség okozza a legtöbb koronavírusos fiatal felnőtt halálát

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.