Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,78 Ft
Euró
395,33 Ft
Font
468,26 Ft
Bitcoin
60,387 $

Ennyin múlt Donald Trump élete (videó)

Egy animációs videóban mutatták be, hogy valójában mennyin múlt Donald Trump élete, aki kis híján merénylet áldozata lett.

...svg content...Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hírek szerint Irán likvidálni akarja Trumpot, ami miatt megerősítették a védelmét. Ez még azelőtt történt, hogy egy 20 éves fiatal férfi rálőtt volna, ami igen súlyos biztonsági kérdéseket vet fel. A titkosszolgálat vezetője a történtek ellenére sem mondott le, mert lehetséges, a külső biztosítás hibázott.

Abszurd, hogy többször figyelmeztették a rendőrséget a merénylőről, akit nem egyszer akadályozhattak volna meg. Emiatt az áldozat özvegye rendkívüli pert akaszthat az állam nyakába, hiába gyűjtöttek számukra már több mint 1 millió dollárt. Az FBI nyomoz az ügyben, de lehetséges, hogy csak hónapok múlva lesz eredmény. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Magyar Péter nem bír a vérével, Karácsony hallgat, mint a sír”

Mintha minden a merénylőnek kedvezett volna, kezdve azzal, hogy ugyan megzavarta a tetőn egy rendőr, mégis tüzelni tudott, miközben alatta mesterlövészek foglaltak helyet, akik semmit sem tudtak erről. 150 méterre volt a merénylő Trumptól, így ha egy gyakorlott lövész kerül a helyére, egészen más forgatókönyvek valósulhattak volna meg.

Az USA volt elnöke tudja, mennyire szerencsés, igen kevésen múlt az élete, gyakorlatilag egy-két centiméteren. Készült a merényletről egy animációs videó is, amiben bemutatják, mennyin múlt, hogy Trumpot fejlövés érje, ami talán azonnal végzett volna vele.

Szörnyű halált okozott egy robot, egy fiatalember volt az első áldozat

45 évvel ezelőtt tragikus eset történt a Ford egyik üzemében, a család perre ment.

Ázsia Expressz: Ördög Nóri együtt sírt a többiekkel a tragikus hír hallatán (videó)

Ördög Nóri sem tudta visszatartani a könnyeit, és nem is akarta, hiszen ez a tragikus hír mindenkit megrázott a stábban, ami váratlanul jött.

Dancing with the Stars: jön a nagy bejelentés

A TV2 bejelenti, ki az a 10 sztár, aki elindul a Dancing with the Stars 2024-es bajnoki címéért, ami rendkívül izgalmasnak ígérkezik.