Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Gyurcsány Ferenc szerint pokolian jól szolgálja Magyarországot

Gyurcsány Ferenc ismét tett legalább egy olyan erős kijelentést, ami nem kicsit oszthatja meg az emberek véleményét.-

...svg content...Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan úgy látják, Gyurcsány Ferenc egyszerűen a politika „függője”, és még a katasztrofális miniszterelnöki fiaskója sem szegte kedvét. Rengetegen vannak azon a véleményen, hogy már rég távoznia kellett volna a közéletéből.

Helyette pártot alapított, ami Magyar Péter és a Tisza Párt miatt mélypontra került. Magyar pár hét alatt messze több támogatottságra tett szert, mint az elmúlt 14 évben összesen a DK, ha azonban nem nyeri meg a 2026-os választásokat, 2027-re talán emlékezni sem fognak rá sokan, számára szinte biztosan egy nagy dobás van, nem több, akárcsak volt Márki-Zay Péternek.

Gyurcsány Ferenc is tudja, kettészakadt a baloldal Magyar miatt, de Orbán Viktorról sem feledkezett meg, akit ismét többet támad, mint a Tisza Párt vezetőjét. A legutóbbi választási kudarc sem vitte arra, hogy lemondjon, pedig sokan bíztak benne, és egyesek biztosak voltak ebben a forgatókönyvben.

A Telex interjút készített a volt miniszterelnökkel, amit este 7 órától vetít le. „Nincsenek miniszterelnöki ambíciói, de azt gondolja, hogy pokolian jól szolgálja az országot. Mérlegelte-e komolyan a lemondást a választási vereség után? Meddig tervez politizálni? Van-e nélküle DK, és beállna-e Magyar Péter mögé?” – írja a Telex a beharangozójában.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.