Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Mbappé már spanyolul beszélt a Real Madrid közönségéhez (videó)

Mbappé számára nem jelent majd gondot a beilleszkedés a Real Madridnál, mivel a spanyol nyelvet is tökéletesen beszéli.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Eljött a nagy nap, amikor is Mbappé megérkezett Madridba, ami az új otthona lesz. Egészen más, mint Párizs, sokkal élhetőbbnek tartják a spanyol fővárost, ráadásul az időjárás is barátibb, illetve biztonságosabb az élet.

Minden bizonnyal a legjobb környéken fog lakni Mbappé, aki számára ez csak másodlagos. Az az igazán fontos neki, hogy ott van a keretben, és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni magából. Ez élete eddigi legnagyobb lehetősége, nemcsak szakmai, hanem üzleti szinten is. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Gondolunk itt elsősorban az új üzleti lehetőségekre, mert a fizetése messze alacsonyabb, mint amit a PSG-nél kapott. Ez is bizonyítja, hogy nem a pénz motiválta, Madridban nem engedik, hogy nagy legyen a differencia a fizetésekben a sztárok között, elkerülvén a feszültségeket.

Ezzel azt is megszűrik, kik azok, akik valóban javarészt a klub miatt igazolnak hozzájuk. Nagy tömeg előtt mutatkozhatott be Mbappé a Bernabeuban, ahol telt ház és többek között Zidane várta. Miután Mbappé az angol mellett a spanyolt is tökéletesen beszéli, már most közel állhat a közönséghez, akiknek mindez imponáló.