Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Rendkívül zavarba hozták a Barca 17 éves sztárját az Eb-győzelem után (videó)

Nemrég ünnepelte 17. születésnapját Yamal, aki már Eb-győztesnek mondhatja magát a spanyol válogatottal.

...svg content...Fotó: EPA/JP GANDUL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Amikor már úgy tűnik, nem lesznek új szuper-tehetségek, mindig feltűnik valaki, ráadásul Lamine Yamal kivételes tehetség, aki 16 évesen alapemberré vált a Barcelonában. Sőt, a spanyol felnőtt válogatottban is, amit Messi és Ronaldo sem mondhatott el magáról.

Ez is csak megmutatja, hogy a tehetség utat tör maga előtt, és Yamal már most az egyik legértékesebb futballista. A Barcelona másik nagy szerencséje, hogy a fiú a katalánok legendája akar lenni, de ha nem jönnek az eredmények, nem lesz könnyű megtartaniuk. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Még mindig nem töltötte be a 18. életévét, csak most lett 17 esztendős. A nagy Eb-győzelem utáni ünneplésen is ott volt, miközben a közönség őt éltette, egészen elképesztő élményt adtak neki számára ezzel, amit valószínűleg soha nem fog elfeledni, és a világbajnokságon is csak 19 esztendős lesz 2026-ban.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.