Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Donald Trump fia elárulta, hogyan érzi magát az apja a merényletkísérlet után

Donald Trump túlélte az ellene irányuló merényletkísérletet, kevésen múlt az élete, és ezzel tisztában van.

...svg content...Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Észak-Amerika

Szabó Kata

Szerkesztő

Még mindig abszurd, hogy egy 20 éves fiatal, aki nem rendelkezett katonai múlttal, képes volt rálőni Donald Trumpra, Sokszorosan szerencséje volt, miközben nemcsak a mesterlövész lőtt rá, hanem a helyi különleges egység is, de végül semmi esélye sem volt.

A mesterlövész az első lövések után célba vette, majd egyetlen lövéssel kiiktatta. Azonnal meghalt, kihallgatni sem lehetett, de az FBI mindent megtesz azért, hogy kiderítse, mi lehetett az indítéka a merénylőnek, aki nem volt kedvenc az iskolában. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Egyre több minden derül ki, és már azt is tudhatjuk, hogy ki lesz Donald Trump alelnökjelöltje, akire a fia beszélte rá az utolsó pillanatokban. Trump fia a CNN-nek beszélt arról, hogy az USA volt elnöke jól van a szombati merényletet követően.

Azt is elárulta, hogyan szerzett tudomást a merényletről, mivel nem volt a helyszínen, a gyerekeivel töltötte az időt. „Azt a hírt kaptam, hogy meglőtték, de senkit sem sikerült elérnem. Bezárták a kórházban, körülbelül 90 percit tartott mindez.” – folytatta a CNN kérdésére Trump Jr., aki mindenben támogatja az apját.

Amikor elérte az édesapját, azt mondta, a korábbi elnök elég jó hangulatban volt, még viccelődött is. Trump Jr. megjegyezte, azt mondta az apjának, ő a legnagyobb rosszfiú, akit ismer, és kész folytatni a harcot az országért.