Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Hajdú Péter párja a Wizz Air-ügyről: bízom benne, nem marad következmény nélkül

Hajdú Pétert és párját is nagyon kellemetlen helyzetbe hozták a nagy késéssel, aminek valószínűleg súlyos következménye lesz.

...svg content...Budapest, 2024. május 30. A magyar olimpiai csapatot, valamint a szurkolókat is a július 24-én kezdõdõ párizsi olimpiára szállító repülõgép a bemutatóján a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtéren 2024. május 30-án. A Wizz Air légitársaság arany sávokkal díszített gépén szerepel a Team Hungary felirat, a magyar címer és az ötkarika is. MTI/Kovács Tamás
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A magyar kormány megelégelte a súlyos késéseket a repülőtéren, és 100%-ban az utasok mögött áll. Több 100 milliós bírságot kaphatnak azok a légitársaságok, akik jelentős késésekkel nehezítik meg az utasok életét. Rendkívül kellemetlen már a helyzet, és amikor gyerekek is érintettek abban, az még kínosabb tud lenni.

Már mindenki hallhatott a Wizz Air újabb késéséről, amire sokan felkapták a fejüket. Most épp 25 órás (!) várakozás után jutottak haza Bulgáriából a Wizz Air utasai, és az elmúlt időszakban nem egy légitársasággal akadtak gondok ezen a téren. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Hajdú Péter menyasszonya a Nizza-Budapest járat kapcsán mondta el a véleményét. Nem egészen úgy alakult a 2 naposra tervezett kiruccanásuk, mint szerették volna, hozzátéve, sok szervezésbe és plusz költségbe került az, hogy 17 órával később jutottak haza az eredeti kiíráshoz képest.

Ami sok, az sok

„Nem egészen úgy alakult a 2 napos kiruccanásunk, ahogy elterveztük…A sok szervezésnek (és plusz költségnek) köszönhetően bár rengeteg izgalommal és 17 órával később a tervezettnél, de hazaértünk. Azonban a többiek nem voltak ilyen szerencsések.” – írta Láng Eszter, aki érezhetően igyekezett csendesebben fogalmazni, ami ebben a helyzetben nem lehet könnyű.

„A @wizzair tegnapi Nizza-Budapesti járata eddig a percig nem indult el úgy, hogy mindenkit kivezényeltek reggel 7-re újra a repülőtérre. Köztük gyerekek, egy kismama és egy utas, aki a melegben már rosszul lett. Bele se merek gondolni, hogy ezt hogy csináltam volna végig, ha Domi is velünk van.”

Most már csak abban bízik, hogy ez az egész nem marad következmény nélkül, hiszen nála is átléptek egy határt ezzel. „Őszintén bízom abban, hogy ez nem marad következmény nélkül és mélyen együtt érzek mindenkivel, aki azért küzd, hogy végre otthon legyen biztonságban.”

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.