Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Videón, ahogyan a mesterlövész kiszúrja Donald Trump merénylőjét a tetőn

A mesterlövész folyamatosan pásztázta a helyszínt Donald Trump beszédet alatt, és jól látni, ahogyan kiszúrja a merénylőt, egy pillanatra felkapja a fejét, majd több lövés is eldördül.

...svg content...Fotó: Mesterlövészek tüzet nyitnak a feltételezett támadóra, miután lövések dördültek Donald Trump volt amerikai elnöknek, a Republikánus Párt elnökjelöltjének beszéde közben a Pennsylvania állambeli Butlerben rendezett kampánygyűlésén 2024. július 13-án. A politikus a jobb fülén megsérült, de a titkosszolgálat védőgyűrűjében a saját lábán hagyta el a pódiumot. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban. MTI/AP/Gene J. Puskar
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Donald Trump elhagyhatta az őt ápoló kórházat a merényletet követően, amit vele szemben követtek el. Egészen kevésen múlt az élete, gyakorlatilag egy-két centiméteren, ugyanis, ha fejlövés éri, valószínűleg már nem lenne az élők között, amivel ő is tisztában van.

Trump nem esett pánikba, és egy pillanatra sem vesz vissza, folytatja az útját. Joe Biden amerikai elnök is elítélte a támadást, ami egy 20 év körüli férfi követett el, és már azt is tudhatjuk, ki végzett vele. Mint azt sejtettük, egy mesterlövész semlegesítette, miután a merénylő leadta a lövéseket.

Az FBI meglepődött, hogy több lövést is le tudott adni, illetve egyáltalán gond nélkül felmehetett egy fegyverrel a tetőre, ahol halálos lövést kapott. Nyilvánosságra kerület egy felvétel, amin egy mesterlövész látható, aki épp pásztázza a terepet Trump beszéde alatt, majd hirtelen meglát valamit/valakit, gyorsan felnéz, és eldördülnek az első lövések.

A mesterlövész a távcsövön kívül is meg akarta nézni, hogy jól látja-e a helyzetet, valószínűleg őt is meglepte, hogy nem egy kollégáját látja a tetőn, hanem egy potenciális merénylőt. Rendkívül gyorsan kellett döntenie, ám addigra a merénylő tüzelt, majd egy lövéssel kiiktatásra került a célszemély. A videó erre a linkre kattintva nézhető meg a drámai képsorokkal.