Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,02 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,01 Ft
Bitcoin
65,964 $

Nemazalány a hónap egyik legérdekesebb szettjében köszönt be

Halastyák Fanni egy igazi „kaméleon”, aki bármikor képes átváltozni, de bármilyen ruhát is viseljen, mindig csinos és szexi.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Halastyák Fanni egy igazi „kaméleon”, aki bármikor képes átváltozni, de bármilyen ruhát is viseljen, mindig csinos és szexi.

A hírességek is élvezi a „pót-nyarat”, amit talán a sok esős nap miatt kaptunk odafentről. Az első két nap hűvösebb volt szeptemberben, de ezt követően visszatért a nagy meleg, bár az esték már újra hűvösek. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A sztárok is imádják ezt az időszakot, hogy még van egy kis lehetőségük nyáriasan öltözni, bár télen is csinosan fognak kinézni. Addig azonban még lehetnek igazán meleg hetek, és kevesebb ruhadarabot láthatunk rajtuk.

Nemzazalány ezúttal egy visszafogottabb szettet választott, ami szintén nagyon jól áll neki. A sztárokhoz képest ritkábban posztol, független attól, hogy már 241 ezer követője van az Instagramon. A mennyiség azonban még nem jelent minőséget.

Fanni képei pedig minőségi darabok, akárcsak a ruhái, amiket imád viselni. Sokszor láthatjuk őt lazán, sportosan, vagy épp igazán csinosan. A divat összes skáláján megállná a helyét, bár egy ilyen karakter esetében, mint ő, mindez nem jelenet meglepetést.

Ezúttal egy fehér színű összeállításra esett a választása Fanninak. Készült is róla egy kép, ahogy a tükörben fotózza magát. Nehéz eldönteni, hogy ez most egy köntös, vagy egy pizsama, mert az öv és a top árulkodó. Talán valami egészen egyedi!

Látványos szettben jelent meg Sarka Kata a Margit-szigeten: hű és ha!

https://www.instagram.com/p/CE9UGzHHNmp/

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.